Форма входу

Календар новин

«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Середа, 01.05.2024, 04:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Серпень » 12 » Кримінал по-Дубенськи
Кримінал по-Дубенськи
14:31
Дубенчанин жорстоко зарізав співмешканку
     Сімейні сварки бувають різними. Трапляється, що посваряться собі чоловік та жінка, «подуються» один на одного, та й помиряться. Але буває, що сварка заходить набагато дальше. Це і сталося минулої п’ятниці у м. Дубно.
     Житель вул. Грушевського Олександр, 1959 р. н., ще з самого ранку почав сваритися із своєю співмешканкою Євгенією, 1970 р. н. І суперечка настільки розійшлася, що чоловік в розпалі люті вдарив жінку ножем у груди. І навіть не раз – тричі. Від отриманих травм Євгенія померла на місці. А Олександру не залишалося нічого іншого, як явитися в міліцію з повинною.
     Тож наразі чоловік затриманий, а по факту вбивства слідчим Дубенського відділу міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбачено ч. 1 ст. 115 ч. КК України.
    
Крадуть коней та качок
     Минулого тижня у жителя с. Варковичі Віталія, 1982 р. н., сталася прикра подія – із поля невідомою особою було викрадено двоє його коней, що мирно собі паслися. Довелося заявити в міліцію.
     А вже через кілька днів крадіжку домашньої живності виявила дубенчанка Ніна, 1938 р. н. З її сараю шляхом вільного доступу було поцуплено 10 качок.
     Обставини та сума збитків у цих двох випадках встановлюються.
    
Як на Дубенщині працюють квартирні крадії
     За минулий тиждень у нашому краї стався ряд квартирних крадіжок. Так у жителя с. Квітневе Віталія, 1954 р. н., з будинку було викрадено гроші та вироби із золота (обручка, ланцюжок на руку та хрестик). Пенсіонер із с. Зелений Гай Іван, 1941 р. н., таким же способом «позбувся» документів – пенсійного посвідчення, свідоцтва про одруження та двох договорів купівлі-продажу нерухомого майна. А у 61-річної Віри з с. Рачин злодії поцупили  100 євро та золоті сережки. Будьте обережні!

Обікрали на ринку
     Ринковий день для жительки с. Стара Миколаївка Світлани, 1982 р. н., у четвер, 6 серпня, явно не вдався. Бо ж невідома особа викрала з її сумочки гаманець з грішми в сумі 750 грн.
     
Попит на крадену кукурудзу
     З приходом сезону, коли дозріла кукурудза, прибавилося роботи для працівників «Дубенського консервного заводу». Правда, не так для працівників, як для сторожа. Бо ж за минулий тиждень на полі цього підприємства, що знаходиться біля с. Мирогоща, тричі було  спіймано любителів поласувати солодкими качанчиками.
    
Вкрали скутера
     У п’ятницю до міліції надійшла заява жителя м. Дубно, 18-річного студента Максима, який повідомив, що вночі невідома особа, шляхом зриву навісного замка з дверей його сараю, викрала скутер марки «Хонда-Діо-27» 1995 р. в. чорного кольору. Сума збитку встановлюється.
     
Діти-шахраї видурюють гроші
     10 серпня до дубенської міліції звернулася дубенчанка Руслана, 1974 р. н. Жінка скаржилася, що кілька днів тому опівдні по вул. Пекарська неповнолітні Кирил та Олександр шахрайським шляхом заволоділи грошима в сумі 50 грн. у її 15-річного сина Павла.
     
Як вимагали хабарі за вступ до дубенського коледжу
     Буквально на днях закінчилися вступні іспити до дубенських ВНЗ. І в одному із них було виявлено випадки хабарництва. Про це у міліцію повідомили матері кількох абітурієнтів.
     Так від жительки с. Білашів Здолбунівського району посадова особа даного училища вимагала хабар у сумі 5000 грн. за зарахування на державну форму навчання її дочки Ірини.
     З такою ж ситуацією зіткнулася і пані Марія, що проживає в с. Замчисько Дубенського району. Правда від неї вимагали хабар у розмірі 1350 грн. та 150 євро за складення її дочкою Анною вступних іспитів.
     Також від хабарництва постраждала жителька с. Гірники Дубенського району Тетяна, від якої за успішне складення іспитів її дочкою вимагали 400 доларів США.
     І ще одна заява, яка надійшла до міліції із повідомленням про корупцію в цьому коледжі, належить дубенчанці Людмилі. Цього разу для того, щоб її дочка склала вступні іспити, потрібно було заплатити 3500 грн.
     У ході розслідування було встановлено, що ці хабарі вимагала викладач цього колледжу, яка, зрештою, змушена була явитися до міліції із повинною. Як то кажуть – «попалили».
     Підготувала Олена КУТАСЕВИЧ
     

Переглядів: 783 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024