Форма входу

Календар новин

«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Середа, 01.05.2024, 04:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Серпень » 12 » Як дубенські КВН-щики в лісі виступали
Як дубенські КВН-щики в лісі виступали
14:11
Дубенська команда КВН «Без названия» заснована зовсім нещодавно. Але це не значить, що хлопці сидять без діла та чекають, поки жарти та визнання саме до них прийде. Так, минулого місяця КВН-щики під командуванням капітана команди Тараса Дуця їздили на ігри в Одесу, а буквально кілька днів тому повернулися з Черкас.
     - З 7 по 9 серпня ми брали участь у «Черкаській лізі КВН», - розповідає Тарас. – Всього участь в цих іграх взяло 28 команд зі всієї України. Особливістю цієї Ліги було те, що проходила вона не в самому місті, а в лісі під Черкасами. Тож жили ми в палатці, можна сказати, в єднанні з природою.
     - Конкурсні завдання були важкими?
     - Взагалі Ліга проходила в 3 тури, протягом яких кожна команда повинна була показати 5 завдань: фрістайл (вільний стиль), відеоконкурс, буріме (конкурс, у якому потрібно в рифму продовжити жарт), імпровіз (завдання давали за 2 години до виходу на сцену) та розминка. Ці завдання потрібно було показати протягом трьох днів у довільному порядку. Проте ми, як і майже всі інші команди, справилися за п’ятницю-суботу. Виступи на сцені розпочиналися зранку (години з 11-ї) і тривали до самої ночі. Тож жарти та гумор лунали цілий день.
     - Який із конкурсів найбільше вдався вашій команді?
     - Якщо говорити по правді, то такі завдання, як імпровіз та розминка, нам взагалі не вдалися. Посередньо у нас пройшов відеоконкурс, а от буріме та фрістайл просто порвали публіку. Особливо це стосується нашої мініатюрки «Клоун».
     - Ну і які результати цих ігор для дубенської команди?
     - Серед всіх 28-ми команд ми зайняли 5-те місце. Щодо переможців, то ними стала команда з Черкас, яка й отримала кубок Ліги. Крім того, вручався кубок і за найгіршу гру – «Золотий плінтус». Його «виграли» КВН-щики з Києва.
     - І на завершення, Тарасе, куди ваша команда планує далі?
     - Під час ігор у Черкасах нас запросили на змагання до Скадовська, які пройдуть 23 та 24 серпня. Але участь в них залежить від того, чи найдемо ми спонсора на поїздку. Крім того, 7 вересня ми виступатимемо на фестивалі ліги КВН «Волинь». Ну а дальше – буде видно.
     Щодо Черкаської ліги, то ми дуже вдячні спонсорам, без яких поїздка туди не відбулася б: магазину «Ольвія», заступнику міського голови Дубна Олександру Карп’юку, начальнику відділу у справах сім’ї та молоді міської ради Ользі Кобилянській, дубенському Будинку дітей та молоді та міському Будинку культури.
     Сподіваємося, що спонсори знайдуться й на наступні поїздки дубенських КВН-щиків «Без названия». Бо ж місто, яке довго не мало команди КВН, просто зобов’язане їх підтримати та допомагати розвиватися і підкоряти нові вершини сміху та гумору в Україні.
     Олена КУТАСЕВИЧ

Переглядів: 851 | Додав: zamok | Рейтинг: 3.0/2 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024