Форма входу

Календар новин

«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 26.04.2024, 01:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Липень » 02
У понеділок, 29 червня, на вул. Миру, що у Дубні, сталася жахлива ДТП. Водій автомобіля іноземного виробництва «БМВ» Іван, 1987 р. н., що їхав дорогою на великій швидкості, не справився з керуванням, допустив наїзд на бетонний стовп та збив його.
Зі слів очевидців, машину двічі перекинуло і чоловік вилетів через переднє скло. Бригада «швидкої», яка прибула на місце події, знайшла Івана у непритомному стані. І з політравмами, травматичним шоком та  численними ранами обличчя і голови його доставили в лікарню. На жаль, лікарі не змогли врятувати життя чоловіка.
     Більше пощастило його пасажирці 23-річній Анні. Дівчина «обійшлася» лише рваною раною ноги та вибитими передніми зубами. Але це фізично, а психологічно?..
    
    Як шахраї кредити оформлюють ... Читати далі»
Переглядів: 863 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Постраждало 19 сіл Дубенського району
 
    Минулої п’ятниці  грози, пориви вітру та сильний дощ знеструмили близько 90 сіл у чотирьох районах Рівненщини. І найбільше ця негода “розгулялася” в Острозькому, Дубенському та Млинівському районах. Однак зачепила й місто Дубно.
Буревій вивалив чимало дерев прямо із корінням, перекривши проїжджі частини. Зокрема акація перекрила рух на вулицю Запорізьку, яка веде до газового господарства. Саме цього господарства працівники потім і прибрали дерево. Чимало дерев шквальний вітер понищив у парку ім.Шевченка. Не витримували шквалу високорослі старі дерева. На щастя, ніхто не постраждав із перехожих. Після такого буревію адміністрація міста прийняла рішення провести вибіркове зрізання дерев у зимову пору року. А тим часом комунальникам довелось працювати і у вихід ... Читати далі»
Переглядів: 909 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У Дубні, як стверджують податківці, не працює жоден ігровий автомат. І це пов’язано із прийнятими законами.
Тепер представники грального бізнесу вимагають повернути плату за торговий патент – а це 150 тис.грн. необхідно віддати з місцевого бюджету. І хоча план надходження податків до міського бюджету в цьому році поки що виконується, проте підприємства намагаються зменшити відрахування у міську казну. Звичайно, вони це роблять законними шляхами, мінімізуючи свої податки. Серед них є й місцеві гіганти харчової промисловості. Тож є побоювання, що у другому півріччі  буде складніше виконувати план збору податків, бо вже зараз  він не виконується. І тут однією із причин є те, що у столиці надто підняли планку зі збору податків на місцях. А ще на усіх рівнях говорять про світову кризу. Хоча дубенчани, які днями побували у Польщі на запрошення громади із Гіжицька, розп ... Читати далі»
Переглядів: 912 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Молодість – скільки сили, краси та любові у цьому слові. Бо ж ніколи так себе не почуваєш, як у молоді роки! Бо ж хочеться жити на повну силу, творити, а то й просто радіти життю. Тому саме дифірамбом юні є проведення щороку в Україні Дня молоді.  
     Це свято, яке припало на 28 червня, завітало і до нашого міста. Розпочалося воно на майдані Незалежності, де можна було почути виступ муніципального духового  оркестру та полюбуватися виставкою-продажем робіт юних  дубенських умільців.
     Олексій Даниш на «Ямасі» став кращим скутеристом Дубна
     А вже о 17:00 розпочалося одне зі основних дійств Дня молоді – II міський чемпіонат серед водіїв скутерів. Організаторами його виступили   відділ у справах сім’ї та молоді Дубенської міської ради, в ... Читати далі»
Переглядів: 1027 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Напередодні Всеукраїнського молодіжного свята у Дубні пройшли вже традиційні дитячі змагання з футболу, організовані спортивним товариством «Спартак» та міським відділом фізичної культури і спорту.
     Турнір цей видався представницьким. Участь у ньому взяли 9 команд юних спортсменів 1997 року народження. І, крім дубенчан – команди «Альт» та «Будінвестсервіс», того дня демонстрували майстерність своєї гри футболісти Луцька, Рівного, Смиги та Костополя. Остання команда є переможцем обласних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч», спортсмени Луцька та Рівного – учасники Всеукраїнських змагань І футбольної ліги. А це вже саме по собі говорить про високий рівень Дубенського турніру.
     І дійсно, на полі було на що подивитися. Юні спортсмени показали достойну гру, нічим не відстаючи від дорослих футболістів. В результаті місця розподіли ... Читати далі»
Переглядів: 1450 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

Минулими вихідними представницька делегація з Дубна побувалf із дружнім візитом у польському місті Гіжицьк для участі у міжнародному фестивалі «Дні української культури».
У складі нашої делегації були народний театр під керівництвом Олександра Євича, який поставив дві вистави, вокально-інструментальний ансамбль міського будинку культури «Тік-так» під керівництвом  Володимира Грицака, танцювальний колектив Дубенського коледжу мистецтв під керівництвом Миколи Яковенка.
Наших аматорів сцени тепло приймали, за виконані ними номери аплодували стоячи. Тож такі поїздки сприяють не тільки взаєморозуміння поміж народами, а й налагодженню дружніх партнерських стосунків. А ще наша делегація вражена чистотою та охайністю вулиць міста. Бо ж навіть після велелюдного фестивалю майдан був чистим, ніде не валялись ні сміття, ні порожні пляшки.

Переглядів: 913 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024