Форма входу

Календар новин

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Понеділок, 06.05.2024, 12:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Лютий » 18 » У Дубенській виховній колонії пройшов шаховий турнір пам’яті афганця Костянтина Прокопчука
У Дубенській виховній колонії пройшов шаховий турнір пам’яті афганця Костянтина Прокопчука
15:25
Рівно 20 років тому було проголошено про виведення військ з Афганістану. Тож у суботу біля пам’ятника загиблим у цій війні  сотні людей зібралися на мітинг-реквієм. Але підготовка до цієї події у деяких дубенських установах розпочалася набагато раніше.
- Ще у грудні минулого року, коли представники Дубенської міської ради приходили до нас на свято Миколая, вони запропонували відродити шаховий турнір пам’яті Костянтина Прокопчука, дубенчанина,  який загинув в Афганістані. – розповідає Олег Лакус, заступник начальника із соціально-виховної роботи Дубенської виховної колонії. – Цей турнір проводився ще в 90-х роках минулого століття. Тоді ж було виготовлено перехідний кубок, який вручався переможцю. І от з початку січня цього року, у зв’язку з 20-ю річницею виведення військ з Афганістану, ми розпочали змагання з шахів між вихованцями нашої колонії. Ігри, в яких взяли участь 28 хлопців зі всіх відділень, проходили протягом цілого місяця.
Тож на початку цього тижня, у вівторок, настав час підвести підсумки турніру. До Дубенської виховної колонії завітала мама Костянтина Прокопчука Ганна Степанівна, депутат облради Ерна Шевчук, радник міського голови Дубна Олексій Кислюк та голова Дубенської організації афганців Анатолій Пожарський. Всі гості та вихованці установи зібралися на лінійку, на якій нагородили переможців – перше місце здобув вихованець Леонід Хаджинов. Йому було вручено кубок та подарунки від міської ради, Ганни Прокопчук та Анатолія Пожарського – книги і солодощі. Нагороди отримали також хлопці, які зайняли ІІ та ІІІ місце. І на завершення зустрічі було прийнято рішення проводити цей пам’ятний турнір, приурочений  до річниці виведення військ з Афганістану, кожного року.
Олена ЦУНДРА

Переглядів: 930 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024