Форма входу

Календар новин

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Понеділок, 06.05.2024, 11:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Лютий » 18 » «Кохання з першого погляду» у Дубенській виховній колонії
«Кохання з першого погляду» у Дубенській виховній колонії
15:17
Кохання – це почуття, яке не знає ні меж, ні кордонів. І часто приходить воно несподівано – з першого погляду. Тож не випадково, що минулого понеділка, відразу після Дня закоханих, у Дубенській виховній колонії пройшов конкурс «Кохання з першого погляду».
Участь у ньому взяли троє хлопців – вихованців колонії – та троє дівчат-одинадцятикласниць із Дубенської школи №1.
- Ми вже другий рік співпрацюємо із цими дівчатами, – говорить організатор свята Марія Пекарська. – Починаючи із червня минулого року ці дівчатка відвідують всі свята, на які ми їх запрошуємо. Їхній клас постійно надає нам допомогу в організації різних заходів, бо ж ці діти цікавляться не лише дискотеками. І на новорічні, весняні та інші свята, пам’ятні та випускні вечори учні ЗНЗ №1 приносять до нас свої художні номери, причому йдуть сюди з радістю. От і сьогодні троє дівчат – Іванна Джурик, Ілона Панчук та Юлія Свінтозельська – погодилися взяти участь у нашому «Коханні з першого погляду». Хлопців ми також підібрали хороших, активних та цікавих. Так, Владислав Сидоров у нас захоплюється дизайном, Юрій Швачка гарно співає та пише вірші про кохання, а Павло Коваленко просто артист – дуже вдало пародіює різних людей. Крім того, ми проводимо цей конкурс вже вдруге, тож маємо певний досвід. Правда, ніхто з учасників не знає його умов та завдань, тож чого чекати – залишається для них загадкою. Як і минулого року, кращу пару будуть обирати глядачі. Думаю, буде цікаво.
І ось, свято почалося. І розпочалося традиційно, із знайомства. Юнаки та дівчата, сидячи спинами один до одного, спочатку  розповіли про себе, про свій знак зодіаку та захоплення, не називаючи імен. І за цими даними потрібно було вгадати імена представників протилежної статі. Справитися із цим завданням було непросто, але успіхи були – хоч і не всі, але деякі імена були названі.
Наступне завдання було суто для хлопців. Їм роздали папірці із ароматом парфумів дівчат, і потрібно було визначити, який запах якій дівчині належить. З цим завданням наші кавалери справилися просто чудово, тож так було створено три пари: Влад та Ілона, Павло та Юля і Юра та Іванна.  І з цих трьох пар глядачам потрібно було обрати дві кращі. Оскільки найменше оплесків прозвучало для Павла та Юлі, то для них гра закінчилася.
 Але ж у нас залишилося ще дві пари. І наступне завдання було чисто чоловічим – хлопці повинні були якомога довше втримати дівчат на руках. Показали вони себе гарно, але ж сили у всіх однаковими бути не можуть, тож переможцями у цьому конкурсі стала пара Юра та Іванна. Саме для них, у якості музичного подарунка, вихованець колонії Борис Кім виконав ліричну пісню під гітару.
Та не лише силою можна полонити любов. Тож під час наступного конкурсу, який мав назву «Ерудит», обидві пари повинні були відповідати на запитання ведучого, що стосувалися Дня св. Валентина, його символів та атрибутів. Крім того, хлопці та дівчата показували свою грацію ще й під час виконання романтичного танцю.
І завершував вечір конкурс «Зізнання в коханні». Тільки-от освідчувалися не юнаки, а дівчата, тим самим показавши своє красномовство та ліричність.
Але ж все коли-небудь закінчується. Так і наше «Кохання з першого погляду» підійшло до кінця і настала черга глядачів вибрати ідеальну пару. Нею, за силою оплесків, стала пара Ілони Панчук та Влада Сидорова. Вони, як і всі інші учасники конкурсу, отримали «валентинки» – символи кохання.  Ну і, звісно ж, заряд тепла та любові на весь наступний рік.

Переглядів: 1083 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024