Форма входу

Календар новин

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Понеділок, 06.05.2024, 03:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Лютий » 18 » Дубенські футболісти проходять медогляд за технологіями космічної медицини
Дубенські футболісти проходять медогляд за технологіями космічної медицини
15:12
Кажуть, що з кожним роком людство на землі стає все слабшим. Бо ж левова частка фізичної роботи замінена різними машинами та автоматами. І натискання однієї кнопочки в наш час заміняє працю десятків, а то й тисяч людей. Практично те ж саме відбувається і з фізичною підготовкою. От і нещодавно у школах та вищих навчальних закладах нашої країни було відмінено всі фізичні нормативи. А як же визначити, чи та дитина фізично здорова, чи ні? Саме з цією метою Дубенська ДЮСШ вирішила провести глибокий медичний огляд дітей-футболістів.
- Ми хочемо визначити, наскільки здоров’я та медичний стан наших юних спортсменів відповідають тим завданням, які будуть поставлені перед ними, – говорить тренер  Олег Філик. –  Конкретне ж наше завдання – зробити хорошу футбольну команду. Тому ми домовилися із головним лікарем лікувально-діагностичного центру «Піраміда» Миколою Дикуном про те, що діти стають на облік і на протязі кількох років перебувають під контролем медиків. Так ми будемо стежити за їхнім здоров’ям і, якщо потрібно, зможемо щось підправити чи виправити.
- Чому діти будуть обстежуватися саме в «Піраміді»?
- Тому що цей діагностичний центр має великий досвід роботи з параолімпійцями, серед яких є й чемпіони світу. На жаль, кількість дітей, яких ми можемо поставити на облік, обмежена. Тому ми обстежуємо одну футбольну команду: 16 хлопчиків 1997 року народження – команда ДЮСШ «Спартак» «Альт». Що ж до плати за медогляд, то вона чисто символічна, як і подальше лікування цих дітей. Ми надіємося, що ця наша співпраця дасть плоди, і років через 2-3 ми зможемо побачити її результати – гарну футбольну команду.   
Як же проходить саме обстеження юних футболістів? Про це запитали у лікаря діагностичного центру Миколи Палія.
- Ми оглядаємо спортсменів за методом Фоля, – розповідає Микола Олексійович. – Це новітні інформаційні технології, за якими можна виявити патології і навіть предпатології пацієнтів. Та й лікуємо ми не уколами і таблетками, а гомеопатією, що набагато дієвіше. Даємо пацієнтам звичайний молочний цукор, на який записуються частоти гомеопатичних препаратів, а також енергетично заряджену воду. І хочу сказати, що виліковування від хвороб цим методом складає до 92%.
 - Технології, за якими ми працюємо, прийшли до нас із військової та космічної медицини, – додає директор «Піраміди» Микола Дикун. – І за нашою методою тренуються космонавти, збірна Росії з греко-римської боротьби, французькі футболісти та багато інших спортсменів. На такій апаратурі вони як фізично, так і психологічно готуються до змагань. У нас вона працює вже 15 років, тоді як в Україні ці технології сертифіковані лише рік тому.
- Дубенські спортсмени також готуються у вас?
- Ні, з нашими спортсменами ми починаємо працювати вперше. Робота із юними футболістами розрахована на перспективу – на роки.  Але досвід у нас є. Я кілька років працював у рівненському «Інваспорті» із параолімпійцями, серед яких є чемпіони Європи та світу. І коли чоловіча та жіноча збірні з паверліфтингу (інваліди зору) їхали на чемпіонат світу в Чехію, то за 2 дні до відльоту всією командою приїжджали до нас в «Піраміду». Ми їх всіх обстежували, проводили корекцію, розгортали фітопаросауни, щоб вивести шлаки з організму, та давали спортсменам енергетично-заряджену воду з нашої піраміди. В результаті наша збірна завоювала 12 золотих, 8 срібних та 5 бронзових медалей. Тож це методика, за якою майбутнє. Що ж до наших юних футболістів, то огляди показують, що вони в принципі здорові, хоча в декого є невеличкі хронічні патології, такі як сколіоз, відхилення у нервовій системі. Та ми будемо з ними займатися і надіємося, що підготуємо хорошу футбольну команду.
Олена ЦУНДРА

Переглядів: 992 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024