Форма входу

Календар новин

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Понеділок, 06.05.2024, 08:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Лютий » 12 » Як у Дубні пройшла гра «Що? Де? Коли?»
Як у Дубні пройшла гра «Що? Де? Коли?»
15:32
Молоді у нас в Дубні чимало, а от активної? Такої, щоб могла показати себе не лише на дискотеках чи в барах? Тож, щоб виявити молоді «уми» нашого міста, Молодіжною радою Дубна було проведено перший відкритий молодіжний чемпіонат гри «Що? Де? Коли?». Відбувся він минулої суботи, 7 лютого, у приміщенні актової зали школи мистецтв.
Як говорять організатори, ажіотаж на участь у грі спочатку був великий – зареєструвалося 10 команд. Та дві з них відмовилися брати участь ще до конкурсу, а ще дві – просто не прийшли (одна команда, правда, приходила, та, видно, злякалася і втекла). Тож в кінцевому результаті свою ерудицію демонстрували 6 команд активної молоді, кожна з яких нараховувала по 6 учасників.
Головним суддею чемпіонату був Дмитро Стрільчук, який і питання складав, і ведучим був. І проходила гра в три тури – по 12 питань в кожному. Гравці, прослухавши завдання, повинні були за 1 хвилину дати на нього письмову відповідь. Переможцем стала та команда, яка набрала найбільшу кількість балів за підсумком всіх трьох турів.
Як розповідає голова Молодіжної ради Дубна Сергій Юхимчук, організатор проекту:
- Відразу після створення Молодіжної ради у нас з’явилося кілька проектів, і проведення чемпіонату «Що? Де? Коли?» - один із них. Реалізація цього проекту розпочалася ще з початку року – організаційні будні, затвердження плану, промоушн, реєстрація команд. І спочатку чемпіонат мав проходити у сесійній залі Дубенської міської ради, та, у зв’язку із великою кількістю бажаючих грати, ми перейшли в актову залу школи мистецтв.
Та повернемося до гри. Питання, які задавалися учасникам, були дійсно цікавими та оригінальними. І потрібно було підключати не лише знання, а й логіку. Отже, після напруженої гри стали відомими переможці. Найменшу кількість балів набрала команда «Адреноміметики», якій, щоб не було образливо, вручили солодкий заохочувальний подарунок. За ними йшла команда «Діамант» - 5-те місце, і на 4-му – «Феміда». Що ж до призерів, то «бронзу» посіли «Чепакабри», «срібло» виборола команда «Compos Mentis», і, нарешті, переможці «Що? Де? Коли?» - «С2Н5ОН» (як жартують гравці, чистий, нерозбавлений… розум))).
Також подарунки-шоколадки від організаторів отримали дівчата, які збирали папірці з відповідями учасників гри.
- Дубенська молодь сьогодні продемонструвала свої таланти та мистецтво знаходити відповіді на досить складні і заплутані питання, – говорить заступник міського голови Дубна Олександр Карп’юк. –  Це наш  перший, але я більш ніж впевнений, що не останній захід. І на будь-які ваші пропозиції міська рада відгукнеться та допоможе організаційно. Крім того, ми дякуємо директору та всьому колективу Дубенської школи мистецтв, яка завжди буде відкрита для подібних заходів. Про те, як пройшов цей перший чемпіонат «Що? Де? Коли?», в кожного залишаться свої враження. Що ж до мене, то я сьогодні побачив хороший початок, динамічну боротьбу та активну, цікаву молодь.
- Ми побачили, що успіхи є, так що можемо продовжувати – говорить Сергій Юхимчук. – У якому форматі це буде надалі – залежатиме не тільки від нас, а й від побажань самих учасників, молодих дубенчан. Можливо, наступна гра «Що? Де? Коли?» буде стосуватися Дубна, його історії, звичаїв тощо. Також ми дякуємо нашим спонсорам, якими є КП «Дубноводоканал», приватний підприємець Ольга Підкидач, магазин «Хмільники», підприємець Віктор Богомаз, та супермаркет «Наш Край» за підтримку і допомогу. Вважаємо, що перший цей наш проект пройшов вдало, так що будемо працювати й надалі.
І вже наступним проектом Молодіжної ради Дубна буде рок-концерт за участю не лише місцевих, а й приїжджих музичних гуртів. Але про це ми з вами більш детально почуємо дещо пізніше.
Олена ЦУНДРА


Переглядів: 1037 | Додав: zamok | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024