Форма входу

Календар новин

«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 20.04.2024, 13:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Грудень » 30 » Вогонь мало не спалив будинок у центрі Дубна
Вогонь мало не спалив будинок у центрі Дубна
13:09
Вогонь у руках дитини ще ніколи не приводив до добра. У кращому випадку це обходить переляком та кількома зіпсованими речами. Що ж буває у гіршому – дізналися минулого тижня жителі одного з будинків Дубна.
Пожежа у кватирі 37-річного Олега Рудакова та його дружини Оксани, що живуть, а точніше жили, по вул. Замковій, 21, спалахнула о пів на десяту вечора напередодні дня св. Миколая. Так би мовити – «подарунок» під подушку.
Господарів оселі на той час вдома не було. Зі слів подружжя, вони їздили в село. А троє їхніх дітей залишилися вдома самі. Тож найстаршому з них, 8-річному Назару, захотілося побавитися з вогнем. Хлопчик взяв запальничку та почав пробувати, буде горіти курточка, чи ні. І, як виявилося, загорілася вона добре. Видно, дитина злякалася і кинула палаючу одежину, тож вогонь почав вільно розходитися квартирою.
- О 21:41 до нас зателефонував Степан Бондра і повідомив, що у його сусідів знизу пожежа, – розповідає інспектор Дубенської пожежної частини Олександр Лищенко. – Коли ми виїхали на місце події, вогонь вже встиг зайняти велику частину побутової кімнати з різноманітними речами.  Крім того, цей будинок дуже старий і перегородки між кімнатами та перекриття між поверхами були зроблені з дерева, тож пожежа почала підніматися сходами нагору. Тому, щоб загасити вогонь, нам довелося зірвати підлогу в квартирі поверхом вище. Загалом, дві пожежні машини боролися зі стихією до 3-ї години ночі. І в результаті вогнем була пошкоджена побутова кімната, яка повністю згоріла разом з речами, багато речей поплавилися від температури, а стіни у квартирі закоптилися.
Господарі приїхали тоді, коли пожежники вже завершили свою роботу. Говорять, що вони були добряче напідпитку, та все одно вийти з шоку від побаченого не могли довго. Бо ж враз залишитися без даху над головою – це страшна річ. Особливо в ці важкі часи фінансової скрути. Ні за що постраждав і їх сусід з верхнього поверху. Він, до речі, написав до міської ради прохання про допомогу. Це ж саме залишається зробити і власникам згорілої квартири. Вони повинні зробити опис знищеного та пошкодженого майна, на основі чого буде визначено суму заподіяних їм збитків.
Все це ще раз підтверджує стару істину: вогонь – це не іграшка для дитини. Тож якщо хочете щоб ваші діти не піднесли вам таким сюрпризів – не залишайте їх без нагляду, тим більше із вогненебезпечними предметами.
Олена ЦУНДРА  

Переглядів: 1028 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
18.07.2012
1. Jens [Новина]
That's the best anwesr of all time! JMHO

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024