Форма входу

Календар новин

«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 20.04.2024, 19:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Грудень » 30
Напередодні Нового року на центральному міському майдані запалала вогнями ялинка. Її сюди доставили не з лісу, а зі скверика, в якому вона росла поруч з міською радою. Тож транспортні витрати мінімізували, як і зекономили на прикрасах. У житлово-комунальному управлінні повідомили, що цього року на головну міську ялинку було затрачено усього 3 тисячі гривень. Це рекордно мала сума за останні кілька років.

Переглядів: 938 | Дата: 30.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Вогонь у руках дитини ще ніколи не приводив до добра. У кращому випадку це обходить переляком та кількома зіпсованими речами. Що ж буває у гіршому – дізналися минулого тижня жителі одного з будинків Дубна.
Пожежа у кватирі 37-річного Олега Рудакова та його дружини Оксани, що живуть, а точніше жили, по вул. Замковій, 21, спалахнула о пів на десяту вечора напередодні дня св. Миколая. Так би мовити – «подарунок» під подушку.
Господарів оселі на той час вдома не було. Зі слів подружжя, вони їздили в село. А троє їхніх дітей залишилися вдома самі. Тож найстаршому з них, 8-річному Назару, захотілося побавитися з вогнем. Хлопчик взяв запальничку та почав пробувати, буде горіти курточка, чи ні. І, як виявилося, загорілася вона добре. Видно, дитина злякалася і кинула палаючу одежину, тож вогонь почав вільно розходитися квартирою.
- О 21:41 до нас зателефонував Степан Бондра і повідомив, що у його сусідів знизу пожеж ... Читати далі»
Переглядів: 1028 | Дата: 30.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Сьогодні одним із чи не найпоширеніших способів показати себе та й відповісти на образу є набити комусь «морду лиця». І не завжди це залишається безкарним. Часто такі «ображені» за справедливу, з їхньої точки зору, помсту мають немаленькі проблеми. Так і наш сьогоднішній герой – 20-річний Анатолій Ю., житель с. Озеряни Дубенського району, якого цього місяця «запроторили» до в’язниці. Цю справу на судовому засіданні розглядав помічник Дубенського міжрайонного прокурора Дмитро Чорнозуб, який і дав коментарі нашій газеті.
- 8 травня 2007 року Анатолій Ю. за ст. 185 ч. 3 (крадіжка з проникненням) був засуджений Дубенським міськрайонним судом  до 3-ох років позбавлення волі. Та на підставі ст. 75 КК України він був звільнений від відбування покарання з випробуванням. Але вже на початку цього року підсудний скоїв новий злочин, ще не відбувши попереднього покарання. 29 лютого 2 ... Читати далі»
Переглядів: 1022 | Дата: 30.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Проблема засміченості у Дубні вже не перший рік займає одне з чільних місць. Як з цим не борються, але сміття та стихійні сміттєзвалища одержують верх над комунальними службами. Цього року питаннями відходів стало займатися КП «Дубноводоканал», тож ми і поспілкувалися з майстром підприємства Лізою Мірутою.
- З того часу, як сміттям стало займатися КП «Дубноводоканал», багато чого змінилося. Ми вилучили приватну фірму «Альтфатер», а замість неї працює три наші автомашини. Що ж до сміттєвих контейнерів, то їх по Дубні більше ста. Крім того, ми попередили всі дубенські підприємства, щоб вони закупили свої контейнери. Багато хто так і зробив – лікарні, школи, дитсадочки. Та є організації, які мають немаленький дохід, але не хочуть заплатити за вивіз своїх відходів.
- Такі контейнери дорогі?
- Сам сміттєвий бак коштує в межах 1 500 грн. І кожного дня, крім неділі, машини забирають з них сміття, так само як ... Читати далі»
Переглядів: 1822 | Дата: 30.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

 Пропонуємо  Вашій увазі інтерв’ю із директором ЛРЦОЯО п. Ларисою Середяк, укладене за змістом запитань, які найчастіше надходять на гарячу телефонну лінію.
- Пані Ларисо, з 1 грудня розпочалася реєстрація на тестування. Що змінилося у процедурі реєстрації порівняно з минулим роком?

– Напевне, чи не найважливішою зміною є те, що цьогорічні потенційні учасники тестування САМІ відповідають за реєстрацію. Якщо торік усі списки передавали у ЛРЦОЯО централізовано, то цьогоріч учасники ОСОБИСТО надсилають матеріали на нашу адресу поштою або приносять. Це, першочергово, стосується випускників минулих років, оскільки заяви учнів загальноосвітніх навчальних закладів нам передають більш організовано.
– Скажіть, будь ласка, чи може учасник зробити копію такої заяви?
–    Навіщо? У нього вона ж і так залишається. Адже коли учасник хоче зареєструватися, то він звертається до реєстратора й отримує інформаційно – реєстраційний бюлетень. Саме у цьому ... Читати далі»
Переглядів: 1014 | Дата: 30.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Люди, якими б вони не були, найбільшу тугу за домівкою відчувають під час родинних свят. А що вже говорити про дітей, які знаходяться у місцях позбавлення волі Тож, щоб хоч трішки скрасити будні, минулої п’ятниці до Дубенської виховної колонії завітав святий Миколай.
Близько обідньої пори в колонію з подарунками прибули представники Ковельського благодійного фонду «Реабілітація». Ця організація вже 8 років надає допомогу дітям-сиротам, які відбувають покарання або звільняються з місць позбавлення волі.
- Ми допомагаємо людям пройти реабілітацію і адаптацію, – говорить заступник голови фонду Іван Джереджа. – Бо ж, як правило, звільнені з місць позбавлення волі є соціально незахищеними. Перш за все ми є християнами і пропагуємо здоровий спосіб життя. Ми не нав’язуємо своє віросповідання, це особисте право кожної людини, але своїм способом життя показуємо, чого може досягнути людина. Я сам, так само як і д ... Читати далі»
Переглядів: 1065 | Дата: 30.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024