Форма входу

Календар новин

«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 29.03.2024, 02:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Грудень » 17 » Кращий державний службовець Рівненщини з Дубна
Кращий державний службовець Рівненщини з Дубна
16:25
Кожна людина, плідно працюючи, досягає певних результатів. І якщо віддаватися роботі сповна, то результати ці можуть принести визнання не лише у своєму колективі, а й за його межами. Тож, щоб виявити професіоналів своєї справи, цього року вперше було проведено Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» серед працівників районних та обласних адміністрацій.
Сам конкурс тривав у три тури. Перший пройшов на рівні райдержадміністрацій. І за результатами конкурсних завдань були визначені переможці у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».  У Дубні кращим керівником стала начальник управління економіки і розвитку інфраструктури райдержадміністрації Тамара Гелюта. Молодий спеціаліст, яка, прийшовши на роботу після закінчення інституту, вже за кілька місяців очолила згаданий відділ. Саме вона представляла наш регіон на обласних змаганнях.
- Другий тур конкурсу відбувався у Рівному, – розповідає Тамара Никодимівна. – Спочатку проходили співбесіду, потім була публічна доповідь та обговорення на «круглому столі», а також письмові тести і завдання. Тут я також зайняла перше місце і почала готуватися до представлення Рівненщини на завершальному етапі конкурсу в Києві. Ще в серпні відправила організаторам творчу роботу на тему: «Історичний аспект розвитку державної служби на Дубенщині», та стала чекати запрошення на конкурс. Але з якихось причин Київ мовчав. Вже ходили думки, що це пов’язано із фінансовою кризою. Проте у понеділок, 10 листопада, прийшла факсограма, що у вівторок вже потрібно бути в столиці.
- І як проходив останній тур конкурсу?
- Він відбувався з 11 по 13 листопада. На жаль, ми не були попереджені заздалегідь, тож не мали достатньо часу, щоб підготуватися. Що ж до самого конкурсу, то спочатку ми представляли свої роботи, після чого була ділова гра та представлення себе. Були тут, звісно ж, і позитивні, і негативні моменти.  Приємно було бачити поруч багатьох цікавих та відомих людей. Але, разом з тим, було багато недоліків в організації конкурсу. Частково через те, що все проходило вперше, частково – через поспішність. Що ж до результатів, то ми їх чекали до грудня. І минулого тижня у Києві відбулося нагородження переможців та концерт-вітання. Варто відзначити, що подяки за участь у конкурсі видали всім учасникам.
- Тамаро Никодимівно, чи важко працювати на посаді начальника відділу?
- Спочатку було нелегко виконувати обов’язки керівника. Та з часом  приходить досвід, що дозволяє орієнтуватися у роботі, відчуваєш певну ситуацію і знаєш як краще поступити. І хоч маємо сьогодні багато законодавчих неузгодженостей, наприклад, коли в одному документі прописані певні права та обов’язки громадян, а закони їх не можуть у повній мірі забезпечити, та намагаємося виходити із таких ситуацій. Бо ж державна служба – це насамперед служба для людей. Для них і працюємо.
Олена ЦУНДРА





Переглядів: 1499 | Додав: zamok | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
18.07.2012
2. Nelutu [Новина]
To think, I was confused a mintue ago.

08.10.2010
1. Євір [Новина]
МОЛОДЕЦЬ!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024