Форма входу

Календар новин

«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вівторок, 23.04.2024, 20:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Грудень » 17
 
З часу, коли були введені в дію нові Правила дорожнього руху, пройшло вже два місяці. Як за цей час змінилася ситуація на дорогах? Про це дізнавалися у начальника Дубенського ВДАІ Олега Поліщука.
- Насамперед варто сказати, що якщо раніше за добу фіксувалося близько 15 порушень на дорогах, то нині їх 8-10, і спостерігається тенденція до зменшення. Загалом, з часу, коли вступили в дію нові правила, і по 14 грудня було складено близько 260 адміністративних протоколів порушення ПДР. До того ж, за останніх півтора місяці дорожньо-транспортних пригод з потерпілими на Дубенщині не зафіксовано. Трапляються лише так звані не обліковані ДТП з механічними ушкодженнями транспорту – всього їх було 8. Що ж до місць, де найчастіше скоюються порушення, то на підставі аналізу ДТП з початку року ми можемо говорити, що найбільш проблемними у Дубні є вулиці Забрама, Грушевського, Сурмичі, Мирогощанська, Семидубська ... Читати далі»
Переглядів: 1192 | Дата: 17.12.2008 | Рейтинг: 2.5/2 | Коментарі (1)

Вже не перший тиждень, проходячи по вул. Лисенка, можна побачити обабіч дороги купки сміття. Раніше на тому місці стояли два сміттєві контейнери, та одного дня їх звідти забрали. Але люди, які виносили туди відходи, і по сьогодні продовжують це робити. І то дуже настирливо: комунальники ввечері прибирають, а вранці нові пакети зі сміттям вже «на місці». Допомагають тут і собаки, які залюбки роздирають винесені пакети з «добром» і розносять його по окрузі.
Щоб з’ясувати ситуацію, ми зв’язалися із працівниками «Дубноводоканалу», оскільки нині саме вони відповідають за вивезення сміття з Дубна. І, як розповіла майстер Ліза Мірута, контейнери було забрано місяць тому.
- Ми вже давно попереджали дубенські підприємства, щоб вони закупили власні сміттєві контейнери. Багато хто так і зробив, та все ж є організації, які, маючи немаленький дохід, але не можуть дозволити собі заплатити за вивіз їхнього сміття. Така ж сит ... Читати далі»
Переглядів: 1052 | Дата: 17.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Кожна людина, плідно працюючи, досягає певних результатів. І якщо віддаватися роботі сповна, то результати ці можуть принести визнання не лише у своєму колективі, а й за його межами. Тож, щоб виявити професіоналів своєї справи, цього року вперше було проведено Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» серед працівників районних та обласних адміністрацій.
Сам конкурс тривав у три тури. Перший пройшов на рівні райдержадміністрацій. І за результатами конкурсних завдань були визначені переможці у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».  У Дубні кращим керівником стала начальник управління економіки і розвитку інфраструктури райдержадміністрації Тамара Гелюта. Молодий спеціаліст, яка, прийшовши на роботу після закінчення інституту, вже за кілька місяців очолила згаданий відділ. Саме вона представляла наш регіон на обласних змаганнях.
- Другий тур конкурсу відбувався у Рівному, – < ... Читати далі»
Переглядів: 1501 | Дата: 17.12.2008 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (2)

Кажуть, що робота лікаря швидкої допомоги за важкістю не поступається роботі шахтаря. Цілу добу на ногах, зриваєшся на кожен виклик, і за одну зміну рятуєш не одне людське життя. Тож як живе ця служа, розповідає головний лікар Дубенської станції швидкої допомоги Яків Вагилевич.
- З початку цього року ми надали допомогу  18 120 хворим на Дубенщині. Хоч і є 5 пунктів швидкої допомоги в районі (Варковицький, Вербський, Мирогощанський, Смизький, Семидубський, а також допоміжний пункт у с. Берег), та всі вони працюють з 1600. Тому маємо багато викликів із сіл. Найбільше навантаження припадає на так звані приписні села, тобто ті, які знаходяться найближче до Дубна – це Рачин, Тараканів, Привільне, Панталія, Підлужжя, Кривуха та інші. Також ми є кураторами ділянки траси Київ-Чоп (від с. Зелений Гай до границі Радивилівського району) з надзвичайних ситуацій.
- З якими викликами до вас найчастіше звертают ... Читати далі»
Переглядів: 1141 | Дата: 17.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024