Форма входу

Календар новин

«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 26.04.2024, 00:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Грудень » 11 » Як у виховній колонії футбол грають
Як у виховній колонії футбол грають
16:00
Футбол сьогодні є одним із найпопулярніших видів спорту. Грають його всі і всюди. Тож не оминув цей вид спорту і Дубенську виховну колонію. Як розповідає старший інспектор контролю за виконанням судових рішень Юрій Шатковський, він же головний футболіст установи:
- Минулого року за ініціативи начальника було проведено перший чемпіонат колонії з міні-футболу, до якого було залучено 9 команд працівників та адміністрації закладу. І вже у травні цього року розпочався новий турнір, у якому взяли участь 8 команд, по 5 гравців у кожній. Всі були розділені на 2 групи: в першій змагалися 2-га і 4-та зміни, команди керівного складу та соціально-психологічної служби, а у другій –  1-а та 3-тя зміни, відділи режиму і охорони та інтендантсько-господарського забезпечення. Кожна команда зіграла по 3 гри у своїй групі, і по дві кращих із кожної з них вийшли у півфінал. А там вже визначилися фіналісти – команди 1-ї і 3-ї змін.
 Тож минулого четверга на спортивній площадці ЗНЗ №8 найсильніші футболісти колонії зустрілися у фіналі чемпіонату. І, як і минулого року, перемогла команда 3-ї зміни. Кубок кращим гравцям вручив начальник колонії Сергій Макарук.  До речі, на цьому кубку, який є перехідним, будуть вигравійовані імена всіх учасників команди-переможниці.  
-    Для нашої установи футбол – це не лише один із елементів службово-бойової фізичної підготовки, – розповідає начальний Дубенської виховної колонії Сергій Макарук. – Це ще й нагода зняти негативний стрес кримінально-виконавчої системи. Бо ж, як би там не було, а співробітники колонії мають дуже велике психологічне навантаження. До того ж у нашій установі працюють Віктор Котнар, що грає за збірну району у команді «Джокер», Андрій Столярчук, гравець дубенського «Спартака», ветерани Леонід Габріель і Анатолій Табор, тож маємо й досвідчених футболістів.
-    Ви особисто брали участь у змаганнях?
-    Так, я грав у команді керівного складу – стояв на воротах, що є дуже відповідально. Мені цей вид спорту подобається, та й працівникам колонії цікаво позабивати м’ячі у ворота начальнику. Хоча ми й вибули в кінці першого туру, та показали себе гідно. Цей турнір пройшов вдало, всім  сподобався, тож будемо грати далі. Бо ж для нас це не лише змагання, а й розрядка після роботи, активний відпочинок, гарно проведений час та позитивні емоції для дорослих чоловіків.
І щоб ці емоції були ще кращими, змагання з міні-футболу на кубок колонії завершилися святковим феєрверком. Тож до нових ігор, до нових зустрічей.
Олена ЦУНДРА

Переглядів: 1079 | Додав: zamok | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
18.07.2012
1. Samar [Новина]
Your post has lifted the level of dabete

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024