Форма входу

Календар новин

«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вівторок, 23.04.2024, 18:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Грудень » 11
Однією із найважливіших для людини є проблема даху над головою. І не завжди для її вирішення використовуються чесні методи. Тому часто-густо квартирного питання породжує суперечки, а подекуди і скандали. Один з них розгорівся у Дубно буквально нещодавно, хоча «загоратися» почав ще кілька років тому.
Цю ситуацію можна назвати «квартирним» трикутником – в одному кутку стоять дві дубенські сім’ї військовослужбовців, у другому – ТзОВ  «Кометос», а в третьому – Міністерство оборони. Проблема полягає у тому, що в кінці 90-х років минулого століття сім’ї військовослужбовців Гайкових і Федунів заселилися у приміщення, що належить ТзОВ  «Кометос», і яке для них мало викупити Міністерство оборони. Та сьогодні цих людей виселяють. Отож, знайомимося з позицією кожної із сторін.
«Ми вклали у ремонт десятки тисяч доларів, тож добровільно звідси не підемо!»
Спочатку ми навідалися д ... Читати далі»
Переглядів: 1263 | Дата: 11.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У вівторок відбулось перезахоронення першого секретаря райвиконкому Григорія Баранніка, який був похований в Дубні у скверику на вулиці Замковій, навпроти коледжу культури. Вирішення організаційних питань взяв на себе дубенчанин Леонід Мосійчук, який погодив усі моменти з родичами покійного. Зрештою, родина Григорія Никифоровича вважає, що людський прах має лежати у більш спокійному місці. Тож з їхньої згоди було вирішено перенести тіло на військове кладовище, що знаходиться поблизу автовокзалу. До того ж родичі хотіли, аби поховання відбулось за християнськими канонами, бо ж сам покійний був віруючою людиною. І на відміну від багатьох тодішніх керівників, він визнавав релігійні свята.
На перезахоронення Григорія Баранніка прибули донька, невістка та інші родичі з Рівного і Києва. Службу над покійним відправив отець Євгеній, настоятель Свято-Георгіївської церкви.
   

Переглядів: 1086 | Дата: 11.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Футбол сьогодні є одним із найпопулярніших видів спорту. Грають його всі і всюди. Тож не оминув цей вид спорту і Дубенську виховну колонію. Як розповідає старший інспектор контролю за виконанням судових рішень Юрій Шатковський, він же головний футболіст установи:
- Минулого року за ініціативи начальника було проведено перший чемпіонат колонії з міні-футболу, до якого було залучено 9 команд працівників та адміністрації закладу. І вже у травні цього року розпочався новий турнір, у якому взяли участь 8 команд, по 5 гравців у кожній. Всі були розділені на 2 групи: в першій змагалися 2-га і 4-та зміни, команди керівного складу та соціально-психологічної служби, а у другій –  1-а та 3-тя зміни, відділи режиму і охорони та інтендантсько-господарського забезпечення. Кожна команда зіграла по 3 гри у своїй групі, і по дві кращих із кожної з них вийшли у півфінал. А там вже визначилися фіналісти ... Читати далі»
Переглядів: 1078 | Дата: 11.12.2008 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (1)

Хай би як там не було, а спортивно наш регіон розвинутий досить сильно. Дубенщина має цілу плеяду чемпіонів – переможців міжнародних та світових змагань із різних видів спорту. Вже не перший раз наші земляки представляють Україну на Олімпійських іграх. І ось нещодавно у нас з’явився ще один світовий чемпіон. Знайомтесь – Оля Бондар, 19-річна дівчина, яка вже має майстра гирьового спорту України.
 - Олю, тягати гирі – це якось не по жіночому…
- Спорт не ділиться на чоловічий і жіночий – це загальне поняття. І тому тут кожен вибирає собі те, що до душі, що найбільше подобається. Мені от сподобалося підіймати гирі.  
- Давно цим займаєшся?
- Вже два з половиною роки – ще з 11 класу. У Вербі, куди я ходила до школи, бо ж сама з сусіднього села – Птичі, при школі-інтернаті діє секція гирьового спорту районної ДЮСШ. Її відвідували двоє моїх однокласників і через трохи вони й м ... Читати далі»
Переглядів: 1317 | Дата: 11.12.2008 | Рейтинг: 4.8/4 | Коментарі (1)

Кажуть, що злодійська справа, як наркотик – дуже швидко затягує. Якщо раз став на злочинний шлях, то зійти з нього не дуже то й просто. Тому й маємо людей, які у в’язниці відбувають термін за терміном. І так все життя…
Подібна ситуація і в нашого сьогоднішнього героя – дубенчанина Миколи. Чоловік вже не раз сидів за гратами, і от зібрався туди знову. Бо ж ті крадіжки, які він скоїв протягом кількох останніх років, безкарними не залишилися.
Два роки тому 50-річний Микола, прогулюючись 23 грудня по вул. Вигнанка, побачив, що господиня одного з будинків Юлія К. пішла до сусідів. Тож через кухонне вікно він проник всередину, де з гаманця в кишені куртки вкрав 1730 гривень.
Та цього чоловікові вистачило не надовго. Тож вже в кінці квітня наступного року він вирішив продовжити свої «подвиги». І однієї ночі через вікно, яке пошкодив ломиком, Микола забрався в магазин «Білизна», що по вул. Сурмичі. Власницею магазину є ... Читати далі»
Переглядів: 1069 | Дата: 11.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

     Ми можемо пишатись, що у нас чи не найсмачніша вода серед усіх міст України. Але, разом з тим, ми маємо величезну проблему із міським водогоном, який часто-густо виходить з ладу. Як повідомили у міському водоканалі, іноді їхнім працівниками доводиться ліквідовувати кілька поривів водогону на день. А минулої п’ятниці в усьому місті не було води: навпроти міськрайонного центру зайнятості перехідник азбестової труби розколовся навпіл. Тож з самого ранечку тут під керівництвом директора «Дубноводоканалу» Василя Антонюка працювала бригада ремонтників. Як сказав Василь Михайлович, вже звикли до частих поривів водопроводу на вулиці Сурмичі, а ось тут не сподівалися. Але час та інтенсивний рух транспорту призводять до виникнення аварійної ситуації навіть у непередбачуваних місцях. І, як з’ясувалось, «залатати» трубу було нелегкою справою, оскільки котлован за лічені хвилини за ... Читати далі»
Переглядів: 1064 | Дата: 11.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)


Copyright MyCorp © 2024